Upozorenje

Erasmus

 


Erasmus je dio Programa za cjeloživotno učenje koji je usmjeren na visokoškolsko obrazovanje
u okviru kojeg je moguće sudjelovati u individualnoj i skupnoj mobilnosti
te u europskim obrazovnim projektima.
 

 


VAŽNA OBAVIJEST!
O
bzirom da je nakon provedenih Erasmus natječaja za studentsku mobilnost u 2019./2020. ostalo neutrošenih sredstava, Sveučilište u Rijeci ima trajno otvoren natječaj za mobilnosti u svrhu Erasmus stručne prakse (https://uniri.hr/o-sveucilistu/medunarodna-suradnja-i-erasmus/natjecaji-za-studente/).

ERASMUS Sveučilišta u Rijeci:
novosti, pravilnici, natječaji, rezultati, stipendije, članstva, suradnja, partneri...

 Kontakt osoba Učiteljskog fakulteta:  Morana Drakulić, poslijedoktorandica, :   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Institucije s ERASMUS ugovorima Učiteljskog fakulteta

ERASMUS kolegiji 2020./2021. Učiteljskog fakulteta

Protokol prijave studenata na ERASMUS

Opis ERASMUS predmeta na:
- preddiplomskom studiju RPOO
- integriranom Učiteljskom studiju

II. ERASMUS NATJEČAJ 2020.

Sveučilište u Rijeci će 18. svibnja 2020. raspisati drugi krug Erasmus Natječaja za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka te obavljanja stručne prakse u ljetnom semestru ak. god. 2020./2021. u okviru programa Erasmus. Rok za prijavu je (i za studijski boravak i za praksu) 21. rujna 2020.

 

Detaljne informacije o Erasmus programu, tekstovi natječaja i prijavni obrasci objavljeni su na mrežnim stranicama Sveučilišta www.uniri.hr pod rubrikom O Sveučilištu, Međunarodna suradnja i Erasmus / Natječaji.

Natječaji za ERASMUS mobilnost 02.03.20.

Dana 2. ožujka 2020. Sveučilište u Rijeci službeno raspisuje natječaje za mobilnost u okviru programa Erasmus, i to Natječaj za mobilnost studenata (studijski boravak) na inozemnim visokoškolskim ustanovama u zimskom semestru, ljetnom semestru ili cijeloj akademskoj godini 2020./2021. te Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u akademskoj godini 2020./2021.

Opširnije...

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.