Upozorenje

Gostovanje prof. dr. sc. Adine Aurora Colomeischi 2023.

U periodu od 22. do 27. listopada 2023. godine na Učiteljskom fakultetu u Rijeci gostovala je prof. dr. sc. Adina Aurora Colomeischi.

Profesorica Colomesichi poznata je i ugledna psihologinja i znanstvenica iz područja dobrobiti, otpornosti, socijalno-emocionalnog učenja i mentalnog zdravlja djece i mladih te odgojno-obrazovnih djelatnika. Djeluje i radi pri Fakultetu obrazovnih znanosti Sveučilišta Stephan cel Mare u Suceavi, Rumunjska, čija je ujedno i dekanica...





Na našem je fakultetu gostovala na poziv prof. dr. sc. Sanje Tatalović Vorkapić, s kojom je surađivala u okviru Erasmus+ KA3 projekta PROMEHS, a znanstveno-istraživačku suradnja nastavila u okviru UNIRI projekta Dobrobit djece tijekom prijelaznih životnih perioda: Empirijska provjera Ekološko-dinamičkog modela (uniri.drustv-18-11). Kolegica Colomeischi je prema programu mobilnosti i potpore Sveučilišta u Rijeci u okviru programa internacionalizacije, održala dva predavanja studentima redovitog i izvanrednog studija na preddiplomskoj i diplomskoj razini. Ujedno, sudjelovala je na nekoliko istraživačkih sastanaka s voditeljicom UNIRI projekta, na sastanku s nastavnicima fakulteta, na primanju uprave fakulteta, na Simpoziju Prijelazni periodi u djetinjstvu i prilagodba u dječjem vrtiću i osnovnoj školi 2023, te Svečanoj sjednici Učiteljskog fakulteta.















 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.