Upozorenje

Poziv za prijave na program YUFE Minors

Dragi studenti,
Zadovoljstvo nam je pozvati vas na pretprijavu na YUFE Minors koji će se održati u prvom semestru akademske godine 2024./2025. YUFE Minors je mikrokvalifikacija od 30 ECTS-a, koja predstavlja kombinaciju akademskog sadržaja i projekta koji se temelji na izazovima a isporučuje ih više YUFE svečilišta u istom semestru. Više informacija o YUFE Minors kao konceptu možete pronaći na slijedećoj poveznici

 


Prilikom donošenja odluke o tome za koji YUFE Minor se prijaviti, možete provjeriti pojedinosti YUFE Minora koji su trenutno u ponudi, a koji su dostupni u YUFE Virtualnom Campusu.

Ljubazno vas molimo da izrazite svoj interes za pridruživanje jednom od ovih Minora u prvom semestru akademske godine 2024./2025. putem slijedeće prijavnice , anajkasnije do 25. ožujka 2024.

Imajte na umu da je mobilnost na YUFE sveučilište koje ugošćuje Minor sastavni dio Minor programa, zbog čega ćete kasnije biti zamoljeni da se prijavite na poseban poziv kako biste osigurali financiranje svoje studijske mobilnosti u inozemstvu. Poziv za YUFE mobilnost će biti objavljen 2. travnja 2024. na web stranici Sveučilišta u Rijeci.

Nakon što ste osigurali potporu za mobilnost, bit ćete pozvani da dovršite svoju prijavu, prijavom u YUFE Virtualnom Kampusu.

Ako iz bilo kojeg razloga ne možete dobiti Erasmus stipendiju za mobilnost, kontaktirajte nas izravno kako bismo razgovarali o alternativnim opcijama.
 
Stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja koja imate vezano uz vašu prijavu.
 

Prijave za upis u novi ciklus programa Student Journey će se primati od 2. travnja 2024. do 24. svibnja 2024. 

Molimo vas da se u čim većem broju odazovete na online događaj YUFE Open Day gdje će se prezentirati mogućnosti koje YUFE pruža svojim studentima, posebice u okviru programa Student Journey.

YUFE Open Day izvrstan je način za dobivanje informacija jer nakon prezentacija studenti putem chata ili videopoziva mogu pitati zaposlenike i studente drugih partnerskih sveučilišta sve što ih zanima.

YUFE Open Day održat će se tri puta prije zaključenja poziva za prijavu u svibnju, a ovdje su dostupne poveznice na ta događanja:

21 March 11:00-13:00cet – online YUFE Open Day

https://maastrichtuniversity.zoom.us/meeting/register/tZMlc-CurT0pH9YXU8JvNGu6L7ieohaqOYxH

16 April 11:00-13:00cet – online YUFE Open Day

https://maastrichtuniversity.zoom.us/meeting/register/tZwsduysqz0rGtAXeuhkZdOYeYB7Cpw_Se_R

13 May 11:00-13:00cet – online YUFE Open Day

https://maastrichtuniversity.zoom.us/meeting/register/tZMvdO2oqD0qH9Ctf_y7cciGYrx3reC73pW4

 

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.