Upozorenje

Vijesti

ZNANSTVENA KONFERENCIJA

Predstavljanje projekta PROMEHS u Hrvatskoj na znanstvenoj konferenciji
Izv. prof. dr. sc. Sanja Tatalović Vorkapić predstavila je početak projekta PROMEHS na Međunarodnoj znanstveno-umjetničkoj konferenciji Suvremene teme u obrazovanju - CTE. Konferenciju je organizirao Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, u glavnom gradu Hrvatske, pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i grada Zagreba. Na istoj konferenciji obilježena je stogodišnjica Fakulteta. Konferencija je održana od 15. do 17. studenog 2019., a poster je predstavljen 15. studenog 2019. godine.

files/PROMEHS/POSTER.pdf







EDUvision 2019.
9. međunarodna znanstvena konferencija EDUvision održala se u Ljubljani, Slovenija, od 28.- 30. 11. 2019. godine. Voditeljica projekta PROMEHS, izv. prof. dr. sc. Sanja Tatalović Vorkapić, na konferenciji je predstavila znanstveni rad u okviru plenarnog predavanja pod nazivom Podrška socijalno-emocionalnoj dobrobiti djece u Hrvatskoj: Prikaz tri znanstveno-stručna projekta. Tijekom konferencije sudionici su iskazali veliko zanimanje za PROMEHS projekt, raspravljali su i postavljali brojna pitanja, a tom je prilikom podijeljeno i 100 brošura s informacijama o projektu.




IPIE (INTERNATIONAL PERSPECTIVES IN EDUCATION)
Dana 1. i 2. listopada 2020. godine, održana je online IPIE (International Perspectives In Education) međunarodna konferencija pod nazivom Međunarodne prespektive u obrazovanju – glasovi iz učionice. Cilj konferencije bio je okupiti svjetske istraživače i profesionalce, ohrabriti intelektualni razvoj i pružiti mogućnosti za umrežavanje i suradnju. Uz navedeno, cilj je bio i osigurati okruženje slobodne razmjene ideja koje će ponuditi poboljšanje kvalitete nastavnoga procesa i održivosti u obrazovanju. Na konferenciji je predstavljen rad pod nazivom Promoting resilience in kindergartens and schools: qualitative analyses of teachers’ experiences in Croatia, autorica izv. prof. dr. sc. Sanje Tatalović Vorkapić, prof. dr. sc. Lidije Vujičić i Akviline Čamber Tambolaš.

http://ipie2020.org/wp-content/uploads/2020/09/Book-of-Abstract-IPiE2020-2.pdf


 

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.