Upozorenje

Završio program mikrokvalifikacije 2024.: Mentalno zdravlje i dobrobit u odgoju i obrazovanju

U četvrtak, 4. srpnja 2024. godine Svečanom podjelom potvrda obilježen je završetak programa mikrokvalifikacije Mentalno zdravlje i dobrobit u odgoju i obrazovanju. Ovaj se program izvodio u okviru UNIRI_CLASS A1 projekta: Personalizirano obrazovanje koji je trajao godinu dana i kojeg je financiralo Sveučilište u Rijeci.



Riječ je o jedinstvenom programu mikrokvalifikacije na Učiteljskom fakultetu i Sveučilištu u Rijeci, kako sadržajno tako i organizacijski.

Program predstavlja nastavak implementacije PROMEHS kurikula u dječjim vrtićima i osnovnim školama, a izvodio se kao dio dva studijska programa (Učiteljski studij i rani i predškolski odgoj i obrazovanje) te kao program cjeloživotnog učenja.

U izvedbi programa sudjelovalo je 12 izvoditelja nastave koja se održavala na Učiteljskom fakultetu u rijeci, a polaznici su pored ostvarenih ishoda učenja dobili i besplatne PROMEHS priručnike za nastavak svojeg rada na ovoj važnoj temi u dječjim vrtićima i osnovnim školama.

Na svečanoj dodjeli potvrda polaznici i izvoditeljima programa, dekan Učiteljskog fakulteta izv. prof. dr. sc. je uputio nekoliko prigodnih riječi, a voditeljica projekta i programa prof. dr. sc. Sanja Tatalović Vorkapić se zahvalila Sveučilištu u Rijeci i Učiteljskom fakultetu na podršci programu, te svim izvoditeljima i polaznicima na izvrsnoj suradnji tijekom izvedbe programa, nakon čega je uslijedila dodjela potvrda o uspješno završenom programu mikrokvalifikacije.







 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.