Upozorenje

Ribroo 2024

RIBROO kamp je edukativno-društveni događaj namijenjen studentima prve godine Sveučilišta u Rijeci, koji se održava od 26. do 29. rujna 2024. Kamp pruža priliku brucošima da se upoznaju s radom Sveučilišta, kolegama iz drugih studijskih programa te da steknu vrijedna znanja i iskustva koja će im olakšati prilagodbu na studentski život.



 

Program započinje u Rijeci 26. rujna 2024. godine, kada će se održati uvodni program i dobrodošlica za sve brucoše na njihovim matičnim fakultetima. Ovo je prilika da studenti dobiju osnovne informacije o studiju, upoznaju svoje kolege i profesore, te saznaju što ih čeka u akademskoj godini. Dana 27. rujna 2024., nakon uvodnog predavanja na fakultetima, krećemo prema Platku, gdje ćemo nastaviti s programom kampa, uključujući razne radionice, sportske aktivnosti i druženja u opuštenom okruženju. Sve detalje možete pronaći na našoj web stranici. https://sz.uniri.hr/ribroo/ 

 

Za sudjelovanje na kampu možete prijaviti putem naše web stranice [https://sz.uniri.hr/ribroo/]. Mjesta su ograničena, svoju rezervaciju potvrđujete uplatom.

 

Za sve dodatne informacije ili pitanja vezana uz kamp, slobodno nas kontaktirajte. Koordinatorica projekta, Tina Grgasović, dostupna je na broju 091 443 0033 i bez ustručavanja ukoliko imate pitanja nazovite.

 

Zahvaljujemo vam na suradnji i podršci!

 

Organizacijski odbor RIBROO kampa

Sveučilište u Rijeci

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.