Upozorenje

Novo u ponudi izbornih predmeta: Mikrokvalifikacija

Na sveučilišnom integriranom prijediplomskom i diplomskom Učiteljskom studiju od ove akademske godine u ponudi su nova tri izborna kolegija koja možete vidjeti u donjoj tablici. Ponuđena tri izborna kolegija čine cjelinu Mikrokvalifikacije naziva: Mentalno zdravlje i dobrobit u odgoju i obrazovanju. Ona se stječe unutar studijskog programa, te su na taj način sva tri kolegija povezana. Zbog tog razloga, biranje ovih izbornih kolegija je drugačije od ostalih koje možete vidjeti unutar studijskog programa. Naime, ukoliko odaberete jedan od izbornih kolegija iz donje tablice u obvezi ste odabrati i preostala dva. Stoga je važno da promišljate o izboru kroz sva tri kolegija koja čine jednu cjelinu, a ne samo jednoga.





Što se tiče ISVU sustava, prvi se izborni kolegij u ISVU sustavu bira za VII semestar a druga dva za VIII semestar. No, sva tri se kolegija izvode u VIII semestru, od ožujka do lipnja, u okviru akumulirane nastave.

Dakle, premda ćete izabrati prvi izborni kolegij iz donje tablice u VII semestru, odslušat ćete ga u VIII semestru, zajedno s preostala dva.

Izborom ove mikrokvalifikacije stječete 12 ECTS-a.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, javite se slobodno na e-mail nositeljice mikrokvalifikacije, prof. dr. sc. Sanje Tatalović Vorkapić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.



 

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.