Upozorenje

Sporazum o suradnji Centra za dizajn menadžment i Centra za istraživanje djetinjstva Učiteljskog fakulteta u Rijeci 2021.

Udruga Centar za dizajn menadžment iz Rijeke i Centar za istraživanje djetinjstva Učiteljskog fakulteta u Rijeci potpisali su 1. ožujka 2021. godine Sporazum o suradnji kojim se uspostavlja uzajamna suradnja u područjima od zajedničkog interesa obaju strana, a posebno u realizaciji „Hundred Embassy“ projekta na području Primorsko-goranske županije.



 

„Hundred Embassy“ projekt iniciran je od strane udruge Centar za dizajn menadžment, a prihvaćen od strane HundrED organizacije iz Finske koja se smatra najutjecajnijom organizacijom u području inovacija u školstvu. Centar za dizajn menadžment i HundrED organizacija imaju zaključen Sporazum o suradnji kojimje definirano da će HundrED organizacija imati mentorsku ulogu te će osigurati povezivanje sa ključnim dionicima na globalnoj razini. Cilj „Hundred Embassy“ projekta je stvaranje efikasnog infrastrukturnog i programskog okvira za poticanje inovacija u području školstva.
 
Sporazum o suradnji potpisali su g. Daniel Trošić, predsjednik Centra za dizajn menadžment i prof. dr. sc. Lidija Vujičić, dekanica Učiteljskog fakulteta u Rijeci, uz nazočnost prodekanice za nastavu i studente izv. prof. dr. sc. Petre Pejić Papak i tajnika Fakulteta Željka Ševerdije.
 

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.