Upozorenje

Zajedno do vrha 2017.

UTOČIŠTE MEDVJEDA

Posjet Utočištu medvjeda u Kuterevu i Nacionalnom parku Sjeverni Velebit - Zavižan. Zajedno do vrha je projekt koji okuplja studente Sveučilišta u Rijeci i djecu iz Centra za pružanje usluga u zajednici "Izvor", Selce. Ove godine projekt je okupio 50 djece i 50 studenata.






Projekt je humanitarnog karaktera, a cilj mu je potaknuti druženje s djecom iz Centra po principu da svako dijete ima svog prijatelja studenta --> 1 dijete= 1 student.

U projektu su sudjelovali studenti riječkog Učiteljskog fakulteta, Filozofskog fakulteta, Akademije primijenjenih umjetnosti, Tehničkog fakulteta, Ekonomskog fakulteta, Medicinskog fakulteta, Građevinskog fakulteta, Fakulteta zdravstvenih studija i Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Od srca se zahvaljujemo svim sudionicima, ali i onima koji su omogućili realizaciju projekta: Studentskom zboru Sveučilišta u Rijeci, Učiteljskom fakultetu u Rijeci, Studentskom zboru Učiteljskog fakulteta u Rijeci, Velebitskoj udruzi Kuterevo (VUK), Javnoj ustanovi Nacionalni park Sjeverni Velebit, Tiskari Sušak .





 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.