Vijesti

Upisi u ljetni semestar a.g. 2017./2018.

Upisi u ljetni semestar a.g. 2017./ 2018. vršit će se od 12. do 28. veljače za redovne studente, odnosno do 3. ožujka za izvanredne. Nakon upisa obaveznih i izbornih predmeta preko Studomata, studenti e-mailom obavještavaju Ured za studente o obavljenom upisu. Nakon što Ured pozitivno odgovori na e-mail (u roku od 3 dana), upis je završen u cijelosti.
Redoviti studenti koji plaćaja ponovni upis predmeta, trebaja potvrdu o uplati poslati u privitku. Ponovni upis predmeta plaćaju svi oni studenti koji su u prošloj a.g. osvojili od 31 do 54 ECTS-a. Vrijednost ECTS-a je 91,67 kuna. Ta se vrijednost množi s brojem ECTSa ponovno upisanog predmeta.

Redoviti studenti koji su u prošloj ili ovoj akademskoj godini imali prelazak, mirovanje ili su osvojili 30 ECTS-a i manje, upise obavljaju osobno u sobi 125.

Studenti mogu elektronski kontaktirati Ured za studente isključivo putem svoje službene e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Elektronske poruke pristigle s drugih e-mail adresa, neće se uzimati u obzir.

I ovoga semstra u ponudi su zajednički izborni predmeti Sveučilišta u Rijeci. Njegovim upisom, te uz potvrdu o položenosti istog, student dobiva dodatne ECTS bodove. Zajednički izborni predmet nije zamjena za izborni predmet iz redovnog programa studija.

Molimo studente, koji imaju ponovni upis predmeta iz prethodnih semestara, da kontroliraju raspored sati kako ne bi došlo do preklapanja u nastavi!