Vijesti

Upisi u zimski semestar od 11. do 22. rujna 2017.

IZVANREDNI STUDENTI upise obavljaju on-line putem Studomata.
REDOVITI STUDENTI, koji su u a.g. 2016./2017. ostvarili više od 30 ECTSa, upise obavljaju preko Studomata, a oni koji su ostvarili 30 ECTSa i manje, te oni koji su imali mirovanja, upise obavljaju u Uredu za studente u vrijeme prijema studenata.
 
 

Troškovi upisa i studiranja

PRIJELAZNICI (studenti koji prelaze na Učiteljski fakultet s drugih visokih učilišta), trebaju na upis ponijeti rješenje o prijelazu i prijepis ocjena.UPIS PREKO STUDOMATA U 3 KORAKA:

1.      Putem Studomata upišite obavezne predmete i odaberite izborne. U slučaju da su kvote za izborne predmete popunjene, odgodite upis i pričekajte dok se kvote otvore.

2.      Uredu za studente pošaljite e-mail (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) u kojem ga obavještavate o obavljenom upisu. U mailu priložite skenirane dokaze o plaćenoj upisnini, školarini, promjeni adrese, prezimena, telefona, e-maila i sl.

3.      Kad dobijete povratni e-mail u kojem stoji da je vaš „upis obavljen u cijelosti“ -  završili ste s upisom! S obzirom na veliko opterećenje Ureda za studente u vrijeme upisa, može se dogoditi da povratni mail čekate i nekoliko dana. Molimo za strpljivost!


 

Nakon što ste dobili povratni mail, obavezno prekontrolirajte upisni list preko Studomata!

Studenti, koji ponovo upisuju nepoložene predmete iz prethodne godine, obvezni su utvrditi preklapanja u satnici nastave za upisane predmete u idućoj akademskoj godini. VIDI SATNICU

Upisnina za 2. i 3. godinu redovitog preddiplomskog studija RPOO iznosi 330,00 kuna.

 Na ISVU WEBu možete vidjeti nastavni program, popis predmeta, nositelje i literaturu.

Obavite upise na vrijeme kako ne bi morali snositi troškove naknadnih upisa!